sunfrogshirts Ngewangi penjual adol produk sing wis dirancang awake dhewe.

72 / 100 Skor SEO
0
(0)

srengenge Tulung sampeyan adol produk lan desain.

srengenge Apa

srengenge Minangka perusahaan percetakan utamane supaya pangguna bisa adol T-shirt, mugs, leggings, pullover lan hoodies menyang pasar.Ing pangguna bisa ngunggah desain dhewe kanggo produk iki sing bisa didol ing pasar. Saka Sunfrog lan entuk persentasi saka saben adol

Situs web kasebut https://www.sunfrog.com/


srengenge Sampeyan bisa nggawe dhuwit saka ngrancang sandhangan supaya bisa digunakake. Didol ing pasar dening Entuk persentasi saka saben adol. Cara pembayaran sing ditawakake SunFrog kalebu PayPal, Payoneer, celengan langsung bank, lan transfer bank.



Cara nglamar srengenge

Cara nglamar srengenge 1. Ketik alamat email pangguna 2. Nampilake jeneng 3. Jeneng pangguna 4. sandhi 5. Konfirmasi sandhi maneh. 6. Pilih negara sampeyan 7. Ketik kode ing gambar. 8. Priksa kahanan banjur klik kanggo nginstal.


Cara nggunakake srengenge

Cara nggunakake srengenge Klik ing tembung Desain ing menu sisih kiwa. Banjur klik Nggawe lan klik ing Desainer Online

Sampeyan bakal nemokake jendela kaya iki sing milih sampeyan milih warna klambi lan ngidini sampeyan ngrancang kanthi nyelehake huruf ing klambi sing dikepengini. Yen wis rampung ngrancang, sampeyan bisa langsung ngeklik NEXT.

Sampeyan bakal nemokake kaca kanggo ngisi informasi klambi kasebut maneh. Ngijini sampeyan mlebu topik / kategori / deskripsi / tag / koleksi tembung kunci. Kanggo ngrampungake, klik NEXT supaya bisa terus.

Kaos sampeyan bakal ditambahake ing dhaptar pesenan kanthi rega sing disetel lan bakal ngemot gelang sing bisa diwenehake ing bunder abang. Apa ngrampungake desain sampeyan, SunFrog ngidini sampeyan aplikasi minangka artis / bakul ing ngendi sampeyan bisa miwiti ngunggah desain unik ing situs web. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nyelehake produk khusus kanggo adol ing pasar. Ing endi jutaan wong bisa nemokake desain sing paling apik. Pasarake produk menyang masal. Sampeyan bisa milih kanggo adol desain dhewe utawa adol desain liyane ing platform .. Sampeyan bisa milih minangka desain sing beda kanggo pasar sing pengin, sampeyan mung kudu nambah ID vendor sampeyan. Lan miwiti produk pemasaran kanggo komisi afiliasi, ora mung Nanging nawarake pasar kanggo adol produk mung Nanging menehi layanan replenishment apik sing mbantu sampeyan adol produk khusus ing situs web sampeyan dhewe. Cara iki menehi fleksibilitas ekstra amarga sampeyan duwe merek busana dhewe. Sampeyan upload desain, sijine produk favorit lan adol nalika isih akeh Ngawasi produksi, percetakan lan pangiriman produk kasebut. Sampeyan bisa ngeset rega dhewe kanggo saben produk, tegese sawise mbayar rega dhasar Kanggo produk, sampeyan bakal nampa bathi sing wis disetel.


Cara mbayar srengenge

Kanggo sampeyan ngeklik Akun Liwat menu ing sisih kiwa kiwa Isi kabeh rincian pembayaran sampeyan kanthi bener .. Sampeyan bakal nampa persentase dodolan sing sampeyan rancang utawa upload. Cara pembayaran sing ditawakake SunFrog kalebu PayPal, Payoneer, celengan langsung bank, lan transfer bank. Cara pembayaran bisa beda-beda gumantung ing lokasi sampeyan. Nanging cara kasebut gampang kasedhiya ing akeh wilayah


Macem-macem menu saka srengenge

Macem-macem menu saka srengenge 1.Dashboard / Panel Kontrol 2. Akun / akun pangguna 3.Cantelan / desain 4.Share / saham 5.Profit / gelang 6.Traff / Lalu Lintas 7. Perawatan / target perawatan 8.Tema / Tim


Aturan srengenge

Kita ing SunFrog nglindhungi hak properti intelektual ("IP"). SunFrog minangka panyedhiya layanan ing ngendi pangguna bisa mbukak akun lan ngunggah desain sing dituntut minangka awake dhewe didol ing kaos, hoodie, ageman. Kepala lan kostum liyane amarga kita kabeh panyedhiya konten ing platform sunfrog.com, digawe dening pangguna. Nalika sawetara karyawan bisa milih mbukak akun lan upload desain ing wektu dhewe, karyawan SunFrog ora ngunggah desain kasebut minangka bagean saka karya, minangka syarat kanggo karya, utawa minangka bagean saka Tugas kerja Pangguna ngontrol konten desain sing diunggah, rega desain, pilihan apa kanggo saben desain lan desain sing bakal ditawakake ing platform SunFrog.


Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 0 / 5. Nomer voting: 0

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

Hits: 29

sunfrogshirts Ngewangi penjual adol produk sing wis dirancang awake dhewe.

Judhul game: srengenge

Game: Minangka perusahaan percetakan utamane supaya pangguna bisa adol T-shirt, mugs, leggings, pullover lan hoodies menyang pasar.Ing pangguna bisa ngunggah desain dhewe kanggo produk iki sing bisa didol ing pasar. Saka Sunfrog lan entuk persentasi saka saben adol

Ngirim
Anggota Review
0 (0 votes)
Komentar Rating 0 (0 reviews)

sunfrogshirts Ngewangi penjual adol produk sing wis dirancang awake dhewe.

sunfrogshirts Minangka perusahaan percetakan utamane supaya pangguna bisa adol T-shirt, mugs, leggings, pullover, lan hoodie menyang pasar.Ing pangguna bisa ngunggah desain dhewe ing produk kasebut sing bisa didol ing pasar. Saka Sunfrog lan entuk persentasi saka saben adol

Pros

  • Ora ana kampanye sing diwatesi lan ora ana peringkat karo program afiliasi SunFrog.
  • Aja sampah dhuwit ing kampanye Facebook kanthi ngarep supaya bisa digunakake ing omah.
  • Sampeyan entuk bathi cilik saka saben sale 5.5% utawa $ 1.10 saben klambi kanggo $ 20.
  • Desain sampeyan bakal tetep ing situs web ing salawas-lawase.
  • Komisi afiliasi SunFrog udakara 35% saka penjual kasebut.
  • Menehi luwih akeh perhatian marang seni unik tinimbang nyolong desain lan nyegerake sing padha.

cons

  • Bathi murah
  • Kudu gagasan unik kanggo desain.
  • Ora bisa nggawe merek ing situs web sampeyan dhewe
Translate »
ajax-loader